Route Dorestad raid 2022

Woensdag 7 september 2022 ontvangst deelnemers in jachthaven Hattem, boten tewater, trailers naar Vollenhove, 18.15 uur met gereserveerde bus terug naar de boten in Hattem.

Donderdag vertrek Hattem, de IJssel stroomafwaarts langs Zwolle, lunch begin Reevediep, de in Dubio ligt aan het einde van het Reevediep op Drontermeer .
Vrijdag: Terug door Reevediep, IJssel op richting Kampen, lunch voor de ‘drupsluis’, via Ganzediep en Goot naar Kadoelermeer, waar de In Dubio ligt voor de volgende overnachting.
Zaterdagochtend vertrek door het Vollenhoverkanaal, langs Vollenhove en het Vollenhovermeer, tot de sluis in Blokzijl. Na de sluis vanwege de onzekere wind opnieuw briefing voor het middagprogramma..
Zaterdagmiddag: door naar de Beulaker.. Sommigen door Dwarsgracht, anderen door de Walengracht. Retour naar het Giethoornsemeer, de in Dubio ligt voor de ‘Valsche trog’.
Zondag: retour naar de openbare helling bij Vollenhove, alwaar aankomst rond de lunch. Geen zeilbare wind, alles geroeid. Rond 14.30 uur stonden alle boten weer op de trailer.