Caledonian Yawl ‘Solvej’

Te koop  Caledonia Yawl met gunter rig en bezaan. Het betreft hier een Caledonia Yawl ,met 4 gangen.Ze heeft een uitgebreide grote beurt gehad ,waarbij ze van binnen en buiten kaal is gehaald en waar nodig gerepareerd is. En uiteindelijk in de epoxy is gezet, onderwater ook met glasweefsel, en afgewerkt met 2-componenten verf en aflak.

De zeilen zijn praktisch nieuw en de fok is voorzien van een bronzen roller. Het grootzeil is voorzien van 3 reven, er is een stormfok bij en een lichtweerzeil. De mast staat in een koker en is daarmee gemakkelijk strijkbaar. De stagen van dyneema, de vallen zijn nieuw met aangesplitste shackels.

Ook is de boot voorzien van stootwillen, landvasten, roeispanen en een nieuwe 2,5 pk  Suzuki 4 tact waar de garantie nog op zit en zn eerste beurtje nog krijgt. Motor zit in een bun. Er is een tweedelige kampeertent bij en met de boekdenning op bankhoogte kun je erin slapen. Ze beschikt over veel opbergruimte en is zeer compleet.

De boot staat op een Kalf trailer die is voorzien van een loopplank zodat je de boot met droge voeten in en uit het water kan halen (en veilig). Trailer heeft ook nieuwe banden en een reservewiel.

Over de boot zit een goed passend zeil voor transport.Ik heb met deze boot met veel plezier zowel op de meren als op de Waddenzee gevaren. Maar door een nieuwe boot is ze nu overcompleet. Mijn prijs is 4950,-euro. Contact via contactformulier.

Marten-Jan Giesing