Veiligheidsbeleid privacy AVG

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) het volgende. 

Bij Natuurlijk Varen worden niet of nauwelijks persoonlijke gegevens gepubliceerd of bewaard. Uitzonderingen zijn de leden van het bestuur, soms worden namen bij ingeleverde bootportretten en aangeleverde ‘Te koop’ teksten op de site vermeld. In de verslagen bij ‘Geschiedenis’ kunnen ook namen vermeld worden indien duidelijk is dat daarvoor toestemming bestaat. Een enkele keer kan een bijzonderheid, zoals een overlijden, vermeld worden als daarvoor toestemming gegeven is of een kaart ontvangen is. 

Bij insturen van een contactformulier wordt dit door drie leden van het bestuur ontvangen, en door diegene wiens portefeuille het is beantwoord. 

Bij opgave voor deelname aan evenementen wordt het contactformulier doorgestuurd naar de organisator (al dan niet lid van het bestuur) die verder contact met de deelnemers onderhoudt buiten bemoeienis van de stichting Natuurlijk Varen om. 

Foto’s en films die aangeleverd worden kunnen gepubliceerd worden en bewaard op de site. Daar worden geen persoonsgegevens bij vermeld. Indien er jeugd herkenbaar op afgebeeld is zal er in principe geen publicatie volgen. 

Van de provider is een AVG verwerkingsovereenkomst ontvangen. 

Buiten de site houden wij een mailinglijst bij voor het melden van evenementen en bijzonderheden. Op de lijst komt alleen diegene die zich hiervoor aangemeld heeft. Men kan zich desgewenst afmelden. De lijst wordt beheerd door de voorzitter en niet aan derden doorgegeven. 

14 mei 2018.